O.SY. BUS DRIVERS "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ

Written By OsyBus Driver on Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 | 2:04 μ.μ.
                                          ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,το πρώτο βήμα έγινε.
Καταφέραμε,μέσα σε λίγες μέρες,μία ομάδα εργαζομένων με κυλιόμενο ωράριο και πάντοτε με δημοκρατικές διεργασίες,χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα στον εργασιακό μας χώρο,στις εκλογές της 08/05/2014 να εκλέξουμε 2 έδρες και να έχουμε εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ.
Αυτή η κίνηση,η οποία γνωστοποιήθηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές,ήταν προιόν ζύμωσης μεταξύ συναδέλφων τουλάχιστον 3 μηνών,που με μεθοδικότητα και ρεαλισμό έφτασε σ'αυτό το αποτέλεσμα.Στις 08/05/2014 αντιπαρατέθηκε η ελεύθερη σκέψη και βούληση με την μονοκομματική αντίληψη.Από εδώ και μπρος ο στόχος συνεχίζει να είναι ο ίδιος:η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,η ΕΝΟΤΗΤΑ των εργαζομένων καθώς και η καλλιέργεια της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκφράζουμε τις απόψεις και τις ιδέες,τις δικές μας και τις δικές τους,εντός του νέου Δ.Σ. προς όφελος όλων.
Τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το νέο Δ.Σ. είναι πολλά και ίσως από την εξέλιξή τους,θα κριθούν ακόμη περισσότερα για το εργασιακό μας μέλλον.
Θα εκφράσουμε τη δυσφορία μας,που από τη νέα εκλογή των μελών της ΔΑΚΕ-ΤΡΑΜ,προκύπτουν τακτικές και πρακτικές που συμβαδίζουν με κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων,και εκ των πραγμάτων μας δημιουργούν αρνητικές σκέψεις.
Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε,αν με μία ψήφο προς τον υποψήφιο με κριτήριο την κομματική του ταυτότητα ή επειδή είναι φίλος μας ή ωραίος ή επειδή λυπούμαστε μήπως χάσει,ενισχύουμε έτσι τον κομματικό συνδικαλισμό και κατά συνέπεια οι μόνοι που κερδίζουν είναι οι διοικήσεις της ΣΤΑ.ΣΥ. και όχι οι εργαζόμενοι.
Ευελπιστούμε ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ-ΤΡΑΜ στο νέο Δ.Σ. δεν θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των διοικήσεων για νέα αντεργατικά μέτρα (μειώσεις μισθών,απολύσεις κλπ) και θα προβάλλουν αντιστάσεις για το συμφέρον ΟΛΩΝ των εργαζομένων.
Αγαπητοί συνάδελφοι,πρέπει να καταλάβουμε ότι,όταν οι διοικήσεις και τα Σωματεία συμπλέουν με την ίδια πολιτική και ιδεολογία,οι εργαζόμενοι πάντοτε θα χάνουν και πάντοτε θα είναι τα θύματα των κυβερνητικών αποφάσεων.
Στέλνοντας ένα τελευταίο μήνυμα προς όλους τους συναδέλφους,να γνωρίζουν ότι:
-Στις 08/05/2014 τα προσωπεία έπεσαν
-Οι προτροπές στα τηλέφωνα “μην τους ψηφίζετε αυτούς,αλλά ψηφίστε λευκό εφόσον δεν ψηφίζετε εμένα” θα σταματήσουν
-Οι συνάδελφοι που πληρώνουν τη συνδρομή τους και δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να ψηφίσουν,λόγω μη σωστής ενημέρωσης του μητρώου μελών ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.,την επόμενη φορά θα ψηφίσουν.
-Και τέλος,σ'αυτούς που ευελπιστούν κερδίζοντας κομματικούς ψήφους,και ονειρεύονται ότι “θα μας κάνουν αρνάκια” κατά δήλωσή τους,να είναι σίγουροι ότι θα ξυπνήσουν βλέποντας λύκους.

                            ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top